Hoe werkt het?

Goede Dag Online richt zich op senioren in Nijmegen die in het bezit zijn van een tablet, laptop of smartphone, een e-mailadres en enige kennis hebben van internet. Heeft u dit, dan kunt u meedoen. Heeft u dit (nog) niet maar wilt u wel meedoen, neemt u dan contact op zodat we voor u op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing.

Om mee te doen hoeft u alleen maar een kijkje te nemen bij ons programma, zodat u weet wat we aanbieden. Heeft u een keuze kunnen maken, dan kunt u in het menu kiezen voor ‘Aanmelden‘. U laat uw naam en e-mailadres achter en geeft door welke activiteit uw voorkeur heeft. U krijgt vervolgens een mailtje, een dag voorafgaand de activiteit, met een link. Deze link kunt u aanklikken bij aanvang van de activiteit, u wordt dan automatisch doorgestuurd. Voor u het weet zit u gezellig in gezelschap achter uw beeldscherm!

Wilt u liever niet meedoen aan beeldbellen zoals bij Goede Dag Online, maar heeft u wel behoefte aan afleiding en leuke activiteiten online? Neem dan een kijkje bij het overzicht van ‘Beter Oud’. Dat kunt u HIER zien.