Programma

  • Maandag 10.00 – 11.00 Beeldschermbreien Onder begeleiding van een gastheer/gastvrouw komt u, zittend voor uw beeldscherm, gezellig breien met andere deelnemers. Andere handwerken zijn natuurlijk ook toegestaan. Heeft u materiaal nodig? Belt u dan met het nummer 06-57397895 of mail naar info@goededagnijmegen.nl, dan wordt dat voor u geregeld.
  • Maandag 12.00 – 13.00 Soep Op Schoot Op maandagochtend neemt u de tijd om zelf een heerlijk soepje klaar te maken. Dit eet u gezellig op vanachter uw beeldscherm, samen met een gastheer/gastvrouw en andere deelnemers, die ook allemaal soep hebben klaargemaakt. U deelt samen de maaltijd maar er is ook ruimte voor een praatje.
  • Maandag 17.00 -18.00 iPad-Gourmet Onder virtuele begeleiding van een gastvrouw eet u uw warme maaltijd* op in het gezelschap van andere eters, gezellig met het bord op schoot of naast uw toetsenbord. *Heeft u hulp nodig bij de warme maaltijd? Het is mogelijk om een maaltijd te bestellen bij de maaltijdservice van Langer Thuis. Voor meer informatie daarover klikt u HIER.
  • Dinsdag 12.00 – 14.00 Online Ontmoeten Onder begeleiding van een gastheer/gastvrouw nuttigt u samen uw lunch en krijgt u een leuke uitdaging die u thuis kunt uitvoeren.
  • Woensdag 9.00 – 10.00 Koffie In Uw Kloffie Onder begeleiding van een gastheer/gastvrouw nuttigt u een (zelf gezet) kopje koffie of thee en kletst u over wat u bezighoudt. Gezelligheid en een babbeltje staat hier centraal.
  • Donderdag 10.00 – 11.00 Gastbezoek Elke week zal er een nieuwe gast plaatsnemen in de virtuele huiskamer. Denk aan een professional in de wijk, een expert of iemand met een bijzonder verhaal. U kunt zich hiervoor aanmelden, u krijgt dan de planning van de bezoeken per e-mail toegestuurd en schuift aan wanneer u het thema interessant vindt.
  • Vrijdag 12.00 – 14.00 Online Ontmoeten Onder begeleiding van een gastheer/gastvrouw nuttigt u samen uw lunch en krijgt u een leuke uitdaging die u thuis kunt uitvoeren.

Wilt u het programma printen, opslaan of mailen naar iemand anders dan kan dat via deze button:

Print Friendly, PDF & Email